top of page

Carbon Peeling

Carbon Peeling

   Carbon Peel uten laser!

Carbon peeling- Den første anti age peeling med aktivisert Carbon, den har ingen nedetid, og du vil se resultat innen 60 minutter og i inntil 24 timer etter behandling. EN behandlingen varer i 4 uker. Det er anbefalt å ta opp til 4 behandlinger, hvis man ønsker et langvarig resultat.

Ny behandling kan tas etter 2 til 4 uker.

V-Carbon er et modulært system som består av  2 produkter, V Carbon Film og V Carbon Spray. Dette systemet tillater at man gjør en Lett, Medium eller Dyp peeling behandling. Carbon både rensende og detoksifiserende.

    Hva er Carbon Peel?

  • Reduksjon av fine linjer og rynker

  • Stimulering til nydannelse av kollagen

  • Oppstramming av utvidete porer

  • Forbedring av hud-strukturen

  • Redusering av akne, arr og post akne  misfarginger

  • Rensing av porer slik at man reduserer fettansamling i porene (blackheads)

  • Løft/oppstramming av huden

  • Fjerning av døde hudceller fra det overflatiske epidermale laget

 

Den første anti-aging peeling med aktivisert Carbon!

  V Carbon systemet er utstyrt med et UV filter slik at man beholder aktiviteten til Carbonet og alle andre naturlige komponenter i systemet.

  V-Carbon er et modulært system som består av 2 produkter: V Carbon Film og V Carbon Spray. 

  V Carbon kan brukes som en effektiv anti-aging behandling alene eller i kombinasjon med Q-switch laser. V-Carbon spray regulerer dybden av behandlingen ved å blokkere virkningen av Filmen som legges på, men samtidig gir den et momentant løft takket være  tilstedeværelsen av, for første gang i en peel, spesifikke mikroniserte hexapeptider og Carbon.​

   Hovedingredienser:

  - Ferulic syre - Ferulic syre er et konsentrert antioksidantserum som hjelper til med å beskytte huden mot skadelige frie radikaler. Det styrker også hudens elastisitet og fasthet, og korrigerer fine linjer og gir en jevnere hudtone.
  - Mandelic syre - Mandelsyre er en mild, men effektiv AHA som har god effekt på hyperpigmenteringer, forbedrer en grov hudstruktur og minimerer fine linjer. Mandelsyrens velkjente antibakterielle egenskaper gjør den perfekt for en fet hud med acne og urenheter. Panthenol, hyaluronsyre og betaglukan beroliger, fukter og reparerer huden. Produkten forbedreder og optiamliserer etterfølgende pleie.

  - Melkesyre - I høy konsentrasjon kan melkesyre være eksfolierende, noe som betyr at de gamle hudcellene i det ytre hudlaget forsvinner. Resultatet er at det øverste hudlaget blir tynnere, mykere, ser friskere ut og dermed kan ta opp andre ingredienser bedre. Melkesyre regnes som en del av de naturlige fuktighetsfaktorene (NMF= Natural Moisturizing Factors) som finnes i huden, og som har påvirker hudens evne til å binde vann. Den sure pH-verdien i melkesyren er bra for huden, ettersom en frisk hud også har en svakt sur pH-verdi. Melkesyre har også antibakterielle egenskaper.
 

 Regenerer vevet og lysner huden, og dette er også takket være antioksidant komponentene :

  - Svart ingefær rot
  - Lakris ekstrakt

 

Carbon: er både rensende og detoksifiserende. V Carbon systemet er utstyrt med et UV filter slik at man beholder aktiviteten til Karbonet og alle andre naturlige komponenter i systemet.

 

 Priser:

 - Carbon Peeling ansikt 1395,-

 - Carbon Peeling ansikt og hals 1695,-

 - Carbon peeling med 3D mask og LED Lysterapi 2195,-

- Carbon peel pakketilbud inkl 4 behandlinger ( Du betaler for 3 behandlinger og får 1 gratis behandling i pakken ) 4185,-

DP_Dermaceuticals__1_.webp
Dermapen_ikoner.webp
bottom of page