Anti-age Behandlinger

4.jpg

Ansiktslöft med RF bipolar


Ansiktslöft med RF bipolar

RF teknik gir både umiddelbare og langsiktige resultater.
Radiolift (RF) er behandling med radiobølger har en termisk effekt på hudens vev. Behandlingen utføres med en spesiell maskin, som sender radiobølger gjennom et glatt “hode” som brukes til å massere ansiktet. Her bruker vi en gel som gjør det lettere å massere og leder den termiske effekten inn i huden. Behandlingen med radiobølger danner varme som videre varmer opp kollagenfibre i huden. Dette forårsaker umiddelbar forkorting og spenningen i kollagenfibrene som gir oppstramming i huden. Energi som produseres i huden bidrar til å øke densitet og spenning i kollagenet noe som gir en umiddelbar løfteeffekt. Du kan merke forbedring allerede etter første behandlingen.

Behandlingens intensitet skal tilpasses individuelt og er hovedsakelig avhengig av kundenes toleranse på varme. Under behandlingen vil kunden oppleve behagelig følelse av varme på huden. 
For optimalt resultater anbefaler vi i starten en serie på 6-10 behandlinger, en gang i uka.

Serie behandlinger burde gjøres to ganger pr. år. Snakk med deres hudterapeut hva som passer best for deg og din hud type.

Radiolift behandlingen gir gode resultater og er anbefalt for:

  • forbedre ansiktskonturene

  • stramme slapp og sliten hud

  • redusere rynker og fine linjer

  • forebygge hudens aldring

  • moden hud

  • røykere

kis_1.jpg

Mesoterapi


Mesoterapi

Mesoterapi er en medisinsk behandling som innebærer injisering av en mikroskopisk blanding av naturlige ekstrakter, ulike legemidler samt vitaminer. Den kan brukes til å fjerne cellulitter, fremme vekttap, behandle aldrende hud og forynger hender og nakke. For optimalt resultat anbefales flere behandlinger med 1 ukes intervall, selv om man kan se resultat etter første behandling. Behandlingen kan utføres på ansikt, hals, brystutringning samt hender.

биоармирование.jpg

Reduksjon av mørke ringer under øynene

Denne behandlingen er en unik sammensetning av hyaluronsyre og en hudrekonstruerende sammensetning av vitaminer og aminosyrer som forynger huden omkring øynene.

Reduserer skygger, linjer og "uthulning".

tretman-lica-babor.jpg

Bio-Revitalisering behandling

Pris for alle tre behandlingene 8000 Kr.-

Reduserer smårynker og mørke skygger samt gir fuktighet. Behandlingen passer for ansikt, hals, bryst og hender. Passer for deg som vil se freshere ut, uten og måtte gjøre de markante endringene.

Tre behandlinger med 3-4 ukers intervall.

mikrotoki-dlia-litca-otzyvy.jpg

Ansiktsløft uten kirurgi med mikro-strøm

Dette er en ikke-kirurgisk ansiktsløftning som ved hjelp av elektroder som frigir microamper strømstyrke skal stramme opp, trene og løfte ansiktsmuskulaturen. Strømstyrken som benyttes er smertefri og oppleves som en behagelig trykkpunktmassasje. Gir umiddelbart resultat og er det mest forebyggende og korrigerende innen hudpleien.

Vi anbefaler den som en kur på 10 behandlinger i løpet av 60 dager med jevnlig vedlikehold en gang i måneden.