Voksbehandlinger

Brasiliansk voksing

Brasiliansk intimvoks er en av våre spesialiteter og vi har terapeuter med lang erfaring. Brasiliansk intimvoksing er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 5 -7 uker.

For at behandlingen kan utføres må håret ha en lengde på minimum 0,5 cm.

Vi benytter en 100% steril og trygg voksing.

Brasiliansk voksing – Ordinær pris, førstegangskunde 540,-

Brasiliansk voksing (for damer) faste kund 480,-

Voksbehandling

Ved å kun benytte de beste råvarer har ItalWox klart å fremstille en voks som er mer skånsom og behagelig mot huden Den inneholder mineraler og aromaterapi oljer og etterlater ikke klebrige rester.
Håret dekkes med varm/kald voks og dras ut. Ved hyppig gjentagelse oppnår en jevnere vekstfase, slik at huden er hårløs lenger. Etter gjentatte voksbehandlinger trenger ikke hårene like lang lengde for å kunne fjernes, ettersom hårene blir tynnere og lettere å trekke ut. Ettervekstprodukter er også behandlende på huden, og virker samtidig reduserende på gjenveksten. Ny vekst kommer senere og blir mykere og tynnere.

Du blir ikke sår i huden, nesten ikke rød og ved regelmessig voksing reduseres inngrodde hår, nupper og ujevn hårvekst.

Dette er et resultat som våre kunder er godt fornøyd med.

Tatoo med henna

Henna Tatoo er den nyeste og mest glitrende form for kroppskunst som kan utføres på hele kroppen, til og med på bikiniområdet!

Glitter Tatoo

Underlivstrend!
Det er i underlivet det skjer! Nå kan du gi underlivet ditt en skinnende Glitter Tattoo. Bokstavelig talt I hvert fall når det kommer til nymotens trender.
En glitter tatovering er et design som er festet til kroppen ved hjelp av medisinsk lim og kroppsglitter. Hvert design er vanntett, og holder godt. Designet kan vare i 10 dager eller lenger, hvis riktig pleiet.

Please reload

Bredalsmarken 1, 5006 Bergen

Tel: 45806875, beautypointhudpleie@gmail.com

©2019 Beauty-Point Hudpleieklinikk | All right Reserved

  • Instagram
  • Facebook Социальной Иконка