top of page

Kroppsbehandlinger

iStock_000004836884Small.jpg

Mormors vinger med RF

 

Få tonet løs hud på armene med Radio Frequency (RF) behandlinger

Hver behandling av bestemor vinger tar ca 30 minutter, 15 minutter med intensiv behandling på hver arm. For å få optimale resultatermå man ta regelmessig 6-10 behandlinger med 1-2 behandlinger hver uke. Etter intensiv behandling, anbefaler vi kundene å  få oppfølging en gang i måneden.

Figurforming 1 område med RF 650,-

процедура-эндермология-e1404759660815.jpg

Figurforming med RF

 

Dermaya RF kan behandle slapp hud på hele kroppen. Behandlingen varmer opp de nedre hudlagene, kollagenfibrene strammes og produksjon av nytt kollagen øker. Behandlingen forbedrer blodsirkulasjonen, som drenerer væske fra det subkutane fettvevet. Fettcellene brytes ned pga økt forbrenning. Sluttresultatet er at huden blir mykere, jevnere og strammere.
Vi anbefaler 6-10 behandlinger, men her er det stor individuell variasjon. Det er viktig at kunder drikker rikelig med vann (min. 2 liter per dag) fra 2 dager før til 3 dager etter behandlingen.

Figurforming 1 område med RF 

Figurforming 1 område med RF,kur 10 behandlinger  4950,-

203378_600.jpg

Slimming med Ultrasonic

 

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling, og på nivå med fettsuging.
Ved høy energi kan ultralyd anvendes for å skape kavitasjon, det vil si at en bryter ned fettceller som har samlet seg på uønskede steder på kroppen. Behandlingen kan konsentreres til de områder du har behov for. En skånsom behandling som gjør huden fast, og reduserer fettansamlinger på kroppen, der det behandles.
Viktige faktorer som er direkte avgjørende for resultatet er: kosthold og væskeinntak 24 timer før og etter behandling og nivået av fysisk aktivitet direkte etter behandlingen. 30 minutter fysisk aktivitet rett etter behandling anbefales for å hjelpe lymfesystemet med å utskille de nedbrutte fettcellene.
Vi anbefaler 6-10 behandlinger.

Slimming 1 område med Ultrasonic 600,-

Slimming 1 område med Ultrasonic ,kur 10 behandlingar 5200,-

bottom of page