Ansiktbehandlinger

Klassisk ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling

Konsultation 15min. Gratis

Klassisk ansiktsbehandling 60min. 950,-

En luksuriøs ansiktsbehandling som passer til alle hudtyper og hudtilstander. Behandlingen består av rens, peeling, utklemming og maske. Du vil i tillegg få en deilig og avslappende massasje av ansikt, skulder og nakke. Behandlingen bekjemper stressymptomer, gjennoppfukter og nærer huden.

1.jpg

Ansiktsbehandling med ultralyd

Ansiktsbehandling med ultralyd 60min. 790,- 

I en annen behandling 295,-

Passer perfekt for deg som har begynt å se forandringer i din hud, eller for en spesiell anledning. Vi jobber med fukt og næring som vi slusser dypere ned  i de øvre hudlagene ved hjelp av ultralydbølger. Behandlingen vil gi deg fantastisk glød og små linjer glattes ut.

beautyf3.jpg

Kjemisk peeling/pensling

Fra 700,-

Kjemisk peeling er en anerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering som reduserer rynker og akne. Kjemiske peelinger med stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker. Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud.

dermabrazija.jpg

Krystall/diamantsliping

Krystal/diamantsliping 30min. 495,- 

I en annen behandling 15min. 295,-

Dette er en slipebehandling som med små krystallkorn og vakum fjerner døde hudceller fra overflaten. Vi kan forbedre ujevnheter, acne, urenheter, arr, store porer, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker samt øke hudens spenst og styrke. Behandlingen utføres både på ansikt og kropp. Dette er en behandling som passer for nesten alle og tas helst som kur for å oppnå best resultat. Behandlingen er spesielt effektiv i kombinasjon med andre apparater eller spesialprodukter.

Image 8 Omnilux blue.jpg

Soft laser 495,-

Fotodynamisk behandling som ved hjelp av det røde lyset øker mikrosirkulasjonen i huden og stimulerer alle cellens funksjoner.
Dette bidrar blant annet til økt nærings- og oksygen opptak i huden. Fibroblast cellene blir stimulert til økt collagenproduksjon. Dette fører til en foryngende og sunnere hud.
Det røde lyset reparerer, vedlikeholder og forebygger hudens aldringspross.

14098998769623.jpg

Lunsjbehandling 550,-

En rask og beroligende ansiktsbehandling med rens, peeling og maske. Passer perfekt for deg som vil ha et lite avbrekk i en hektisk hverdag, eller i kombinasjon med andre behandlinger som for eksempel en massasje.

Tips-Cara.jpg

Øyebehandling fra 699,-

Drenerende luksusbehandling for øyepartiet som gir synlige resultater. Demper hevelser, mørke ringer og linjer rundt øynene. Passer til alle hudtyper og aldre.

images (3).jpg

PRIMALUCA ansiktsbehandling 60 min.1290,-

Behandlingen er tilpasset alle hudtuper, spesielt hud med aldringstegn, hyperkeratose, tidlige aldringstegn, pigminteringer og gusten hud. I tillegg passer til uren hud med tendens til acne.

liftingcode_banner.png

LIFTING CODE ansiktsbehandling 70min.1290,-

Den omfattende skjønhetsbehandlingen er laget av innovaktive formular med høy konsentrasjon aktive ingredienser for en ekstraordinær lifting filling effekt:

- HOLDING -styrkende og elastisitetsøkende

- BIOREVALIZING - definerer ansiktskonturen

- FILLING 

- LIFTING 

 LIFTING CODE difussion filler bremser aldringsprosessen med dens utfyllende og utglattende effekt. Den virker på ansiktskonturen og gir huden et klart og ungdommelig uttrykk.

Passer alle hudtyper,selv den mest sensitive,anbefalt for hud som viser de første aldringstegn.

DE-SENSE_SERUM_3.jpg

DE-SENSE behandling 60min. 995,-

DE-SENSE instant relief er en innovaktiv linje framstilt av Bioline Jato laboratorier. Produktene beroliger,beskytter og reduserer tegn til hypersensitiv hud.

-  Øker hudtoleransen fra miljøpåvirkninger,gir umiddelbar og langvarig lindring takket være BIOMIMETIC TECHNOLOGY;

- Reparerer hudbarrieren, styrker dens naturlige forsvar gjennom tilstedeværelsen av MULTI-RECOVERY COMPLEX;

- Reduserer forbigående og permanent sensitivitet,jevner hudtonen via ULTRA-SOOTHING COMPLEX og mineralpigmenter av høy kvalitet.

 Behandlingen er tilpasset all hud som krever beskyttelse og har et målrettet kosmetisk behov for å øke hudens toleranse, lindre huden og tilføre fuktighet.

Anbefalt for hypersensitiv hud,eller hud som lett reagere og har kronisk rødhet. Lindrer og pleier hud som har blitt sensitivisert etter ytre pvirkninger (vind,kulde,temperaturforandringer) og stress.

image001-22.jpg

DE-OX ansiktsbehandling 70min.1290,-

Den profesjonelle behandlingen kan anbefales alle hudtuper som krever extra beskyttelse og en intensiv forbedring for å fremme glød og forbedre elastisitet og hudens fuktighet.

- Indikert for hud som er hyppig eksponert for solen, UV-lamper,forurensning, ytre påvirkninger ( vind, kulde, etc.) og stress.

- Anbefalt for mogen og slapp hud med tidlig alderingstegn, gusten, tykk, og sart hud.

-Også ideel for ung hud for å forebygge skader fra oksidasjon og opprettholde elastisitet og kompakthet.