top of page

HydraFacial

HydraFacial behandling

HydraFacial behandling er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer.

Vi tilbyr en spesialtilpasset hydrafacial behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hudhyperpigmentering og brune flekker. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.

HydraFacial behandling er både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial’s teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age.

Spør din behandler om hva som passer din hud.

Hva skjer før HydraFacial behandling?

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon før behandlingen.Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid. Du får god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos oss. Hvis mulig, kan en eventuell behandling gjøres i forbindelse med konsultasjonen.

Er det noe du er usikker på? Skriv oss,vi er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial behandling foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og behandling.

Trinn 1: Rensing og eksfoliering som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.
Trinn 2: Acid Peel er uovertruffen ved dyprensing og peeling av huden. Dette smøres eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.
Trinn 3: I dette trinnet benyttes Beta-HD  for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.
Trinn 4: I det siste trinnet gjør vi grep for å beskytte huden mot frie radikaler og den kraftige formelen vi bruker kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

Etterbehandling

Under etterbehandlingingen skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Beauty Point får du god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra INNO Aesthetics og Dermapenworld. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et program med kremer som tilpasses din hud.

Hydrafacial pris

Hydrafacial pris for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Hydrafacial pris:

- HydraFacial classic  1190,-

- Hydrafacial antiage med Massasje og Mask 1495,-

- HydraFacial ansiktsbehandling med Mask og LED Lysterapi 1495.-

- HydraFacial ansiktsbehandling under 18 år 890,-

- Hydrafacial ansiktsbehandling med Dyprens 1390,-

bottom of page