top of page

Massasje

tzooglocal6312610516urbana_50bc6f049606ee4f12c52f8d.jpg

Varm steinmassasje

 

Ved denne massasjeformen brukes lavasteiner som er oppvarmet i et temperert vannbad. Varmen gir både en rask avspenning i muskulaturen, avgifter kroppen, senker stressnivået og reduserer smerter. Økt sirkulasjon i hele kroppen gir mer energi, og en generell forbedring av helsen. Varmen som lavasteinene avgir er også svært behagelig, og trenger dypt inn i kroppen.

anticellyulitnyj_massazh1_493.jpg

Klassisk massasje

 

Massasje er en veldig avslappende behandling med essensielle oljer. Massasje legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep, og gir en optimal avslappende og beroligende effekt. Massasje utøves ved rytmisk knaing og strekking av musklene. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, som igjen gjør musklene smidigere og mer elastiske. Massasje er effektivt mot muskelsmerter, spenninger og stiv muskulatur.

medovoe-obertyvanie.jpg

Aromaterapi

 

Aromaterapi er anvendelsen av aromatiske planteoljer eller såkalte eteriske oljer, med henblikk på å skape fysisk, mental og emosjonell balanse; og ikke minst velbefinnende.
Ved massasje av kroppen blir de eteriske oljene tatt opp i blodstrømmen. Komponentene av de forskjellige oljene vil da i forskjellig grad kunne påvirke både helse, skjønnhet og hygieniske tilstander.

203378_600.jpg

Slimming med Ultrasonic

 

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling, og på nivå med fettsuging.
Ved høy energi kan ultralyd anvendes for å skape kavitasjon, det vil si at en bryter ned fettceller som har samlet seg på uønskede steder på kroppen. Behandlingen kan konsentreres til de områder du har behov for. En skånsom behandling som gjør huden fast, og reduserer fettansamlinger på kroppen, der det behandles.
Viktige faktorer som er direkte avgjørende for resultatet er: kosthold og væskeinntak 24 timer før og etter behandling og nivået av fysisk aktivitet direkte etter behandlingen. 30 minutter fysisk aktivitet rett etter behandling anbefales for å hjelpe lymfesystemet med å utskille de nedbrutte fettcellene.
Vi anbefaler 6-10 behandlinger.

Slimming 1 område med Ultrasonic 600,-

Slimming 1 område med Ultrasonic ,kur 10 behandlingar 5200,-

bottom of page