Intimate Cosmetics

Intimpleieprodukter fra Liberalex - Ta deg frihet til å nyte din sensualitet! 

LIBERALEX er et innovativt israelsk merke av intimpleieprodukter i toppklasse.

Intimpleieprodukter fra Liberalex har presentasjon og innhold uten like på markedet. Det er ikke bare kosmetikkutvalg og kvalitet som gjør Liberalex unik som merke, men også selve visjonen bak den - å gi kvinnen mulighet til å fremheve sin personlighet,uttrykke sin femininitet og naturlige seksualitet gjennom aromaer og sensuelle teksturer av våre produkter.

Forskning viser at vår luktesans er styrt av samme område i hjernen som rommer minne og følelser. Det er påvist at lukter kan fremkalle og stimulere ulike sensasjoner og følelser. Allerede i gamle tider brukte man i mange kulturer aromaterapi for å tiltrekke seg sin elskede, forbedre forholdet, forføre og stimulere seksuell drift. Våre aromatiske intimpleieprodukter hjelper å forsterke denne effekten. 

Produkter

Våre intimpleieprodukter er skapt for skånsom rengjøring og luktfjerning i de mest intime hudområdene. Den magiske aromaen skaper stemning som kan nytes hele dagen. Beriket med neroliolje og andre ingredienser som virker beroligende, gir fuktighet og forebygger irritasjon. Produkter inneholder ikke parabener, triklosan, SLS, SLES og salt. Passer for daglig bruk.

Priser:

Neroli veil soap 350,-

Neroli veil deo 350,-

Milde kvinnedeodorantens unik formel med forfriskende effekt for intimområder gir en følelse av friskhet og trygghet gjennom hele dagen. Den magiske aromaen av skogen, blomster og frukt med noter av bergamott, solbær, rose, ylang ylang, jasmin og sandaltre skaper stemning som kan nytes hele dagen. Beriket med neroliolje som vekker sensualitet. Inneholder mildnende komponenter som forebygger irritasjon. Flekkfri. Passer til daglig bruk. Inneholder ikke triklosan og parabener. Kun for utvendig bruk.

Priser:

Neroli veil deo 350,-

Mild parfyme med berusende aroma for intime områder vil fremheve din tiltrekningskraft, skaper følelse av trygghet og velvære både gjennom hele dagen og i intime øyeblikk og vil hjelpe å utforske din unike feminine sensualitet og skjønnhet. LLured er en elegant klassisk frisk duft med fristende fruktnoter og rene blomsterinntrykk med lett moskusnyanse. Beriket med neroliolje som vekker sensualitet, aloe vera og unike ingredienser som forebygger irritasjon og gir en varig følelse av friskhet. Alkoholfri. Kun til utvendig bruk.

Priser:

Intimate Perfume LLured 1200,-

Intimate Perfume Sungliff 1200,-

Deccoy Intimate Oil 1250,-

Glowis Intimate Oil 1250,-

 Gjør kroppen klar til en ny sensuell opplevelse. Skjem deg bort med våre parfymer og kroppsoljer. Dette kan bli en uforglemmelig forspill til nye intime nytelser. Aromaolje for kvinner som gir næring til huden og passer for avslappende massasje etterlater huden glødende og silkemyk. Skaper variasjon og fortryllende stemning i forholdet. Berusende kvinneduft med noter av solbær, sitron, blomster og eksotiske frukt i kombinasjon med moskus og sandaltre forsterker alle sanser og følelser.

Priser: 

Sensuell body oil for kvinner 820,-

 Sensuell kroppsolje for menn. Aromaolje for menn som gir næring til huden og passer for avslappende massasje etterlater huden glødende og silkemyk. Skaper variasjon og fortryllende stemning i forholdet. Frisk, forførende manneduft med noter av sitron, lavendel, moskus, ambra og sandaltre vekker fantasien, forsterker lyster og begjær takket være salvie og bergamott som inngår i oljen. Laget av naturlige oljer. Beriket med neroliolje som vekker sensualitet, sesamolje, jojobaolje.

Priser:

Sensuell body oil 820,-

Sensuell kroppsparfyme "Kimi Lu" innleder lek med stemning, sanser, minner og lyster. Den milde duften blir lenge igjen på huden og lar seg kjenne overalt. Skaper en oppsving av følelser ved berøring av huden med noter av appelsin, bergamott, rose, jasmin, patchouli og neroli som vekker sensualitet. Fremhever feminine personlighet og sjarm, forsterker tiltreksningskraft of seksualitet. Denne duften kan ingen motstå! Inneholder kamomilleekstrakt som har beroligende og fuktighetsgivende langtidsvirkning på huden. Kun for utvendig bruk. Ikke for bruk i intime områder.

Priser:

Sensuell body parfum Kimi Lu 1300,-

Glidemiddel med oppvarmende effekt for henne. Glidemiddel med oppvarmende effekt for henne skaper uforglemmelig nytelse. Tilføyer variasjon, nye opplevelser og forsterker sanselige inntrykk. Fjerner ubehag ved eventuell tørrhet og forlenger nytelsen. Inneholder spesiell ingrediens som vil ved kontakt med huden skape lett oppvarmende effekt og vil forsterke opphisselse og sanselige inntrykk ved berøring. Tilpasset naturlig pH i intime områder. Inneholder naturlige fuktighetsgivende igredienser som forebygger irritasjon. Lett å skylle med vann.

Paraben-, olje- og silikonfri.

Priser:

Her Lube gel 480,-

Glidemiddel med avkjølende effekt og jordbærsmak for HAM vil skape uforglemmelig nytelse for din mann. Tilføyer variasjon, nye opplevelser og forsterker sanselige inntrykk. Fjerner ubehag ved eventuell tørrhet og forlenger nytelsen. Inneholder spesiell ingrediens som vil ved kontakt med huden skape lett oppvarmende effekt og vil forsterke opphisselse og sanselige inntrykk ved berøring. Tilpasset naturlig pH i intime områder. Inneholder naturlige fuktighetsgivende igredienser som forebygger irritasjon. Lett å skylle med vann. Paraben-, olje- og silikonfri.

Priser:

Him lube gel 480,-

Please reload